Retourneren en garantie

Retourneren
Soms komt het voor dat je een bestelling retour wil sturen. Dit is natuurlijk altijd mogelijk, ongeacht de reden. Je hebt het recht om de bestelling 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@beadsbykedy.nl. Na aanmelding van je retour heb je 14 dagen de tijd om de artikelen ook daadwerkelijk terug te sturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Als je je volledige bestelling retour stuurt ontvang je de helft van de oorspronkelijke verzendkosten retour. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht is het wel noodzakelijk dat de producten ongedragen en in originele staat worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd zijn dan kan het zijn dat je niet het volledige bedrag teruggestort krijgt. We gaan ervan uit dat je zorgvuldig met het product omgaat. Je ontvangt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Garantie
Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijk product te leveren. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat een product kapot gaat om wat voor reden dan ook. Als dit het geval is stuur dan altijd meteen een e-mail naar info@beadsbykedy.nl of een whatsapp naar 0615613771. Vertel wat het probleem is en stuur een foto mee. We zullen er dan alles aandoen om je te compenseren door het orderbedrag terug te storten of voor een vervangend product te zorgen. Uiteraard wat jouw voorkeur heeft.

Heb je een klacht over de sieraden laat dit dan ook weten, we doen ons best om dit samen op te lossen.