Bestellen en verzenden

De meeste artikelen worden gemaakt op bestelling, waardoor het in sommige gevallen iets langer kan duren voordat de bestelling verstuurd kan worden. Meestal is dit binnen 2-3 werkdagen, als het langer duurt zal je hierover een bericht ontvangen. 

Wanneer we op vakantie zijn is het wel mogelijk om een bestelling te plaatsen, maar duurt het langer voordat een bestelling wordt gemaakt/verstuurd. Dit wordt op de website aangegeven.

De prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. De artikelen worden verstuurd door Post NL, meestal via de postbezorger (brievenbuspakketje). Bestellingen kunnen alleen worden bezorgd op een Nederlands postadres. De verzendkosten zijn €3,95. Bij bestellingen vanaf €40,- zijn de verzendkosten gratis. 

Het is ook mogelijk om op afspraak bestellingen op te halen in Nieuwegein. Naast dit bedrijf werk ik als Mondhygiënist in mijn eigen praktijk en daar kunnen de pakketjes op afspraak worden opgehaald. Als je bij het afrekenen op afhalen klikt ontvang je een e-mail of een whatsapp om een afspraak te maken. Je kan natuurlijk ook zelf een e-mail sturen naar info@beadsbykedy.nl of een whatsapp naar 0615613771

Betalingen worden gedaan via iDeal.