Klantenservice

Bestellen en verzenden

De meeste artikelen worden gemaakt op bestelling, waardoor het in sommige gevallen iets langer kan duren voordat de bestelling verstuurd kan worden. Meestal is dit binnen 2-3 werkdagen, als het langer duurt zal je hierover een bericht ontvangen. 

Wanneer we op vakantie zijn is het wel mogelijk om een bestelling te plaatsen, maar duurt het langer voordat een bestelling wordt gemaakt/verstuurd. Dit wordt op de website aangegeven.

De prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. De artikelen worden verstuurd door Post NL, meestal via de postbezorger (brievenbuspakketje). Bestellingen kunnen alleen worden bezorgd op een Nederlands postadres. De verzendkosten zijn €3,95. Bij bestellingen vanaf €40,- zijn de verzendkosten gratis. 

Het is ook mogelijk om op afspraak bestellingen op te halen in Nieuwegein. Naast dit bedrijf werk ik als Mondhygiënist in mijn eigen praktijk en daar kunnen de pakketjes op afspraak worden opgehaald. Als je bij het afrekenen op afhalen klikt ontvang je een e-mail of een whatsapp om een afspraak te maken. Je kan natuurlijk ook zelf een e-mail sturen naar info@beadsbykedy.nl of whatsapp naar 0615613771

Betalingen worden gedaan via iDeal. 

Retourneren en garantie

Retourneren
Soms komt het voor dat je een bestelling retour wil sturen. Dit is natuurlijk altijd mogelijk, ongeacht de reden. Je hebt het recht om de bestelling 14 dagen na ontvangst te retourneren. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar info@beadsbykedy.nl. Na aanmelding van je retour heb je 14 dagen de tijd om de artikelen ook daadwerkelijk terug te sturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Als je je volledige bestelling retour stuurt ontvang je de helft van de oorspronkelijke verzendkosten retour. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht is het wel noodzakelijk dat de producten ongedragen en in originele staat worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd zijn dan kan het zijn dat je niet het volledige bedrag teruggestort krijgt. We gaan ervan uit dat je zorgvuldig met het product omgaat. Je ontvangt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Garantie
Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijk product te leveren. Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat een product kapot gaat om wat voor reden dan ook. Als dit het geval is stuur dan altijd meteen een e-mail naar info@beadsbykedy.nl of een app naar 0615613771. Vertel wat het probleem is en stuur indien nodig een foto mee. We zullen er dan alles aandoen om je te compenseren door het orderbedrag terug te storten of voor een vervangend product te zorgen. Uiteraard wat jouw voorkeur heeft.

Heb je een klacht over de sieraden laat dit dan ook weten, we doen ons best om dit samen op te lossen.

Bedrijfsgegevens: 
Beads by KeDy
Postadres: De Kempenaerpark 4, 3437 JE Nieuwegein
Whatsapp: 0615613771
E-mail: info@beadsbykedy.nl
KVK-nummer: 64750469
BTW-nummer: NL001234021B93